PALVELUT

***KAUKOHOITOA ***

Toistaiseksi en tapaa asiakkaita poikkeustilanteen vuoksi.

Shamanistinen hoito ja neuvonanto onnistuu hyvin myös etänä. Tarjoan etämahdollisuutta normaalistikin, esimerkiksi kaukana asuville.
Teen sinulle seremonian ja rumpumatkan kotonani, esitän asiasi henkiauttajilleni ja haen heidän avullaan sinulle neuvoja ja voimaa. Tämän jälkeen lähetän sinulle sähköpostia jossa kerron mitä tapahtui, mitä koin, näin ja tein.

Hoito tehdään aina johonkin tiettyyn tarkoitukseen, josta sovimme yhdessä.

Maksat tästä sen suuruisen lahjoituksen kuin haluat, sen perusteella miten arvokkaaksi avun koet ja oman rahatilanteesi mukaan.

Kysy lisää ja tilaa hoito sähköpostitse maria@lovestacrafts.net


Luonto-ohjaukset

Rentoa retkeilyä ja muuta luontoteemaista ohjausta monenlaisille ryhmille. Yhteyden syventämistä sekä sisäiseen että ulkoiseen Luontoon.

-Villiyrttien tuntemus ja käyttö

- läsnäolo, aistit, luonnon henkinen puoli

- kansanperinne, tarinat

- luova luonto, lähiluonto, luonto sisätiloissa

- Luonnon Voima, Luonto lääkkeenä

Olen Luonto- ja ympäristöalan tutkinnon suorittanut luonto-ohjauksen ammattilainen.

Kerää porukka 6-15 henkeä ja tilaa minulta ohjaus.

Ohjauksen kesto 1 - 8h. Hinta 60€/h sis alv 24% + mahdolliset matkakulut.


Riimutulkinta

Riimutulkinta kirjallisena kuvien kanssa sähköpostiisi.

Elder Futhark on ikiaikainen riimujärjestelmä jota käytetään divinaatioon ja magiassa. Divinaatio tarkoitta suurin piirtein "jumalallisen konsultoimista", ei siis tulevan ennustamista. Riimujen viestit ovat kuin peilejä, jotka paljastavat uusia näkökulmia ja salattuja puolia asioista, joita niiltä kysyy.
Riimut eivät vastaa kyllä/ei -kysymyksiin, hyvä kysymyksen muotoilu on esimerkiksi "Kertokaa minulle [asiasta x]". Tiedusteltu asia voi koskea tämän hetkistä elämäntilannettasi yleisesti, tai jotain aivan tiettyä mieltäsi askarruttavaa aihetta. Autan tarvittaessa kysymyksen muotoilussa ja rajaamisessa. Huomioi myös, että riimut puhuvat symbolien ja metaforien muodossa.

Kirjallinen viiden riimun tulkinnan hinta 30€ sis. alv 24%
Lähetä viesti jossa kerrot mihin aiheeseen kaipaat riimuilta neuvoa. Vastausviestinä saat maksuohjeet. Tulkinta kuvineen toimitetaan kirjallisena sähköpostiisi 7 päivän kuluessa maksun suorittamisesta.

Rumpupiirit

Kokoonnumme piiriin luomaan yhteyttä omiin haltijoihimme, sisäiseen ja ulkoiseen Luontoon, elämänverkkoon joka yhditää kaiken olevaisuuden osaset toisiinsa. Kutsummme seremoniassa mukaan parantavat voimat ja väet, henkiauttajat ja haltijat. Seremonian kuvasto nousee muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta.
Rumpupiirin luonne on hoitava: herättelemme eheyttävää voimaa ja viisautta. Meillä on aina jokin teema jota yhdessä tutkimme, ja syy miksi kokoontua. Osallistuakseen ei tarvitse rumpua.
Kerron aluksi shamanismista ja alustan teemaamme. Loppuun on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle, jossa jokainen osallistuu juuri sen verran kuin itsestä tuntuu hyvältä.

Kerää porukka 6-20 henkeä ja kutsu minut pitämään piiriä.

Kesto 2h. Hinta 180€ sis alv 24% + mahdolliset matkakulut.Musiikkiesitykset

Esitän rummun kanssa Voimalaulujani, Maasta nousseita, Tuulen tuomia. Minut voi palkata erilaisiin tapahtumiin. Olen avoin yhteistyöehdotuksille.


Toimin Lievo-yhtyeen vokalisitina. Meidät voi palkata keikalle, laita viestiä. Täältä kuulet tuotoksiamme https://soundcloud.com/lievo


Voimapiirit


Vuodenpyörän juhlistukset ja Kuu-piirit. Yhdessäoloa ja ajankohtaan sopivaa yhteistä rituaalityöskentelyä; esim. kivuista luopumista, henkisten siementen istuttamista, luonto-yhteyttä ja omiin voimiin tutustumista. Kutsummme seremoniassa mukaan parantavat voimat ja väet, henkiauttajat ja haltijat tukemaan työtämme. Seremonian kuvasto nousee muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta.

Rummutamme, laulamme, tanssimme, kaikki sen mukaan mikä tuntuu siinä hetkessä hyvältä. Teemme ohjattuja harjoituksia ja rumpumatkoja. Nautimme yhdessä nyyttäriherkkuja juhlapöydästä.

Kerää porukka 6-20 henkeä ja kutsu minut pitämään piiriä.

Kesto 3-8h.  Hinta 60€/h  sis alv 24%+ mahdolliset matkakulut.Kädentaitojen ohjaus


Erilaiset kädentaito-työpajat.


- Suitsukkeet

- Amuletit

- Luonnon kosmetiikka

- Kynttiläpajat

Kesto aiheesta ja sopimuksesta riippuen 2h - 2 päivää

Kerää porukka 6-20 henkeä ja tilaa minulta ohjaus. Lähtöhinta 60€/h sis alv 24% + mahdolliset matkakulut. Esitä idea ja pyydä tarjous.