PALVELUT&HOIDOT

Luonto-ohjaukset

Rentoa retkeilyä ja muuta luontoteemaista ohjausta monenlaisille ryhmille. Yhteyden syventämistä sekä sisäiseen että ulkoiseen Luontoon.

-Villiyrttien tuntemus ja käyttö

- läsnäolo, aistit, luonnon henkinen puoli

- kansanperinne, tarinat

- luova luonto, lähiluonto, luonto sisätiloissa

- Luonnon Voima, Luonto lääkkeenä

Olen Luonto- ja ympäristöalan tutkinnon suorittanut luonto-ohjauksen ammattilainen.

Kerää porukka 6-15 henkeä ja tilaa minulta ohjaus.

Ohjauksen kesto 1 - 8h. Hinta 60€/h sis alv 24% + mahdolliset matkakulut.


Shamaaniset hoidot ja palvelut

Kaikki hoitoajat varattu 1.3.2020 asti!

Tarjoan hoitoa ja tukea mihin vain elämässäsi kaipaat voimaa ja selkeyttä; toistuvat ongelmat, sitkeät vaivat, voimattomuus, suunnan puuttuminen, tasapainon järkkyminen, uudet alut, valintatilanteet yms. Shamanistinen hoito ei korvaa muita hoitomuotoja, vaan on luonteeltaan täydentävää.

Hoitaessa teen henkimatkan puolestasi ja  käytän klassisia shamanistisia menetelmiä auttaakseni: voiman palautusta, etsin ja palautan eksyneet sielunpalaset, puhdistan henkikehoa ja poistan häiriöitä, tasapainoitan, hoidan suhteita esivanhempiin ja työskentelen sukulinjoisesi kanssa, kaikki sen mukaan mitä hoitotilanteessa nousee esiin.

Tärkeimpinä työkaluinani tässä työssä ovat rumpu, laulu, helistin, kosketus, loitsut, suitsukkeet ja parantavat yrtit. Työskentelen luonnonvoimat, henkioppaat sekä esivanhemmat apunani.

Hoitosession kesto noin 1-2 h tai sovitusti. Hinta: mahdollisnen tilavuokra + hoitopalkkio taloudellisen tilanteesi ja kokemasi avun mukaan (suositus noin 40-100€) Hinta sisältä alv. 24%. Jos maksu tuottaa ongelmia, ota yhteyttä niin sovimme asiasta, olen avoin ehdotuksille.

Tulen kutsuttuna muös pitämään seremonian sinulle tärkeään tilaisuuteen: juhlat, syntymät, kuolemat yms.

Suoritan kodin/tilojen puhdistuksia ja siunauksia.

Autan myös etänä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan.Musiikkiesitykset

Esitän rummun kanssa Voimalaulujani, Maasta nousseita, Tuulen tuomia. Minut voi palkata erilaisiin tapahtumiin. Olen avoin yhteistyöehdotuksille.


Toimin Lievo-yhtyeen vokalisitina. Meidät voi palkata keikalle, laita viestiä. Täältä kuulet tuotoksiamme https://soundcloud.com/lievo


Rumpupiirit


Kokoonnumme piiriin luomaan yhteyttä omiin haltijoihimme, sisäiseen ja ulkoiseen Luontoon, elämänverkkoon joka yhditää kaiken olevaisuuden osaset toisiinsa. Kutsummme seremoniassa mukaan parantavat voimat ja väet, henkiauttajat ja haltijat. Seremonian kuvasto nousee muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta.
Rumpupiirin luonne on hoitava: herättelemme eheyttävää voimaa ja viisautta. Meillä on aina jokin teema jota yhdessä tutkimme, ja syy miksi kokoontua. Osallistuakseen ei tarvitse rumpua.
Kerron aluksi shamanismista ja alustan teemaamme. Loppuun on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle, jossa jokainen osallistuu juuri sen verran kuin itsestä tuntuu hyvältä.

Kerää porukka 6-20 henkeä ja kutsu minut pitämään piiriä.

Kesto 2h. Hinta 180€  sis alv 24% + mahdolliset matkakulut.Voimapiirit


Vuodenpyörän juhlistukset ja Kuu-piirit. Yhdessäoloa ja ajankohtaan sopivaa yhteistä rituaalityöskentelyä; esim. kivuista luopumista, henkisten siementen istuttamista, luonto-yhteyttä ja omiin voimiin tutustumista. Kutsummme seremoniassa mukaan parantavat voimat ja väet, henkiauttajat ja haltijat tukemaan työtämme. Seremonian kuvasto nousee muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta.

Rummutamme, laulamme, tanssimme, kaikki sen mukaan mikä tuntuu siinä hetkessä hyvältä. Teemme ohjattuja harjoituksia ja rumpumatkoja. Nautimme yhdessä nyyttäriherkkuja juhlapöydästä.

Kerää porukka 6-20 henkeä ja kutsu minut pitämään piiriä.

Kesto 3-8h.  Hinta 60€/h  sis alv 24%+ mahdolliset matkakulut.Kädentaitojen ohjaus


Erilaiset kädentaito-työpajat.


- Suitsukkeet

- Amuletit

- Luonnon kosmetiikka

- Kynttiläpajat

Kesto aiheesta ja sopimuksesta riippuen 2h - 2 päivää

Kerää porukka 6-20 henkeä ja tilaa minulta ohjaus. Lähtöhinta 60€/h sis alv 24% + mahdolliset matkakulut. Esitä idea ja pyydä tarjous.