HOIDOT & PALVELUT

Shamaaniset hoidot ja palvelut

Tarjoan hoitoa ja tukea mihin vain elämässäsi kaipaat voimaa ja selkeyttä; toistuvat ongelmat, sitkeät vaivat, voimattomuus, suunnan puuttuminen, tasapainon järkkyminen, uudet alut, valintatilanteet yms.

Hoitaessa teen henkimatkan puolestasi ja  käytän klassisia shamanistisia menetelmiä auttaakseni: voiman palautusta, etsin ja palautan eksyneet sielunpalaset, puhdistan henkikehoa ja poistan häiriöitä, tasapainoitan, hoidan suhteita esivanhempiin ja työskentelen sukulinjoisesi kanssa, kaikki sen mukaan mitä hoitotilanteessa nousee esiin. Tärkeimpinä työkaluinani tässä työssä ovat rumpu, laulu ja loitsut sekä parantavat yrtit. Työskentelen luonnonvoimat, henkioppaat sekä esivanhemmat apunani.

Session kesto ~60-120min. Hinta on sovittavissa taloudellisen tilanteesti ja kokemasi avun perusteella. Suositus 40-100€ sis alv 24% .

Toimin myös kuolleiden saattajana sekä puhdistan tiloja (esim. kotisi) häiritsevistä energioista.

Autan myös etänä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan.


Luonto-ohjaukset

Rentoa retkeilyä. Yhteyden syventämistä sekä sisäiseen että ulkoiseen Luontoon.

-Villiyrttien tuntemus ja käyttö

- läsnäolo, aistit, luonnon henkinen puoli

- kansanperinne, tarinat

- luova luonto, lähiluonto, luonto sisätiloissa

- Luonnon Voima, Luonto lääkkeenä

Valmistun syksyllä 2019 luonto ja -ympäristöalalta Luonto-ohjaajaksi.

Kerää porukka 6-20 henkeä ja tilaa minulta ohjaus.

Ohjauksen kesto 1 - 8h. Hinta 60€/h sis alv 24% + mahdolliset matkakulut.

Rumpupiirit


Kokoonnumme piiriin luomaan yhteyttä omiin haltijoihimme, sisäiseen ja ulkoiseen Luontoon, elämänverkkoon joka yhditää kaiken olevaisuuden osaset toisiinsa. Kutsummme seremoniassa mukaan parantavat voimat ja väet, henkiauttajat ja haltijat. Seremonian kuvasto nousee muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta.
Rumpupiirin luonne on hoitava: herättelemme eheyttävää voimaa ja viisautta. Meillä on aina jokin teema jota yhdessä tutkimme, ja syy miksi kokoontua. Osallistuakseen et tarvitse rumpua.
Kerron aluksi shamanismista ja alustan teemaamme. Loppuun on varattu aikaa yhteiselle kokemusten jakamiselle, jossa jokainen kertoo juuri sen verran kuin itsestä tuntuu hyvältä.

Kerää porukka 6-20 henkeä ja kutsu minut pitämään piiriä.

Kesto 2h. Hinta 180€  sis alv 24% + mahdolliset matkakulut.


Voimapiirit


Vuodenpyörän juhlistukset ja Kuu-piirit. Yhdessäoloa ja ajankohtaan sopivaa yhteistä rituaalityöskentelyä; esim. taakoista luopumista, henkisten siementen istuttamista, luonto-yhteyttä ja omiin voimiin tutustumista. Kutsummme seremoniassa mukaan parantavat voimat ja väet, henkiauttajat ja haltijat tukemaan työtämme. Seremonian kuvasto nousee muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta.

Rummutamme, laulamme, tanssimme. Teemme ohjattuja harjoituksia ja rumpumatkoja. Nautimme yhdessä nyyttäriherkkuja juhlapöydästä.

Kerää porukka 6-20 henkeä ja kutsu minut pitämään piiriä.

Kesto 3-8h.  Hinta 70€/h  sis alv 24%+ mahdolliset matkakulut.


Kädentaitojen ohjaus


Erilaiset kädentaito-työpajat.


- Suitsukkeet

- Amuletit

- Luonnon kosmetiikka

- Nahkaiset helistimet

- Askartelut

Kesto aiheesta ja sopimuksesta riippuen 2h - 2 päivää

Kerää porukka 6-20 henkeä ja tilaa minulta ohjaus. Lähtöhinta 60€/h sis alv 24% + mahdolliset matkakulut. Esitä idea ja pyydä tarjous.