1.8.2019 Uudenkuun rumpupiiri

Aika: 1.8.2019 klo 18:30-20:30

Paikka:pin Mahdollisuuksien Tila, Selininkatu 5, 33240 Tampere, Finland

Ovimaksu: 10€

Tervetuloa Uudenkuun rumpupiiriin ottamaan vastaan alkava elokuu. Kokoonnumme piiriin syventääksemme kokemustamme Luonnon sykleistä ja -voimista, sekä vahvistaaksemme yhteyttämme henkimaailmaan, omiin haltijoihimme ja kaikenkattavaan Elämänverkkoon joka yhdistää kaikki olevaisen osaset toisiinsa.
Piiri ajoittuu Mustan kuun päivälle, joka on se alkavan kuusyklin aika, jolloin Kuu on meiltä kokonaan piilossa. Tämä ajankohta on kuin tyhjä tila ja puhdas alku josta voimme lähteä etsimään uusia suuntia tai tarkastelemaan minkä on hyvä antaa vahvistua kasvavan kuun mukana.
Alussa pieni alustus ja mahdollisuus keskustella. Tämän jälkeen seuraa rumpuseremonia jossa kutsumme piiriimme mukaan henkiauttajat, parantavat väet ja voimat. Seremoniallinen kuvasto nousee muinaisesta shamanistisesta ja animistisesta maailmankuvasta. Rummutukseen voi osallistua omalla rummulla, äänellä, helisimellä tai vain olemalla läsnä. Lopuksi tarjolla teetä, nyyttärinaposteltavaa ja mahdollisuus halutessaan jakaa esiin nousseita kokemuksia ja ajatuksia.

Ovimaksu 10€.
Varaa paikka ilmoittautumalla maria@lovestacrafts.net tai yksityisviestillä. Ilmoitathan etukäteen myös mahdollisista haasteista terveyden tai elämäntilanteen suhteen, tai jos on muuta josta minun voisi olla hyvä olla tietoinen.
Piiri on aikuisille tarkoitettu ja päihteetön. On suositeltavaa pidättäytyä päihteistä myös edellisenä päivänä.

Ota mukaasi:
- Oma rumpu tai helistin, jos sellaisia omistat. Ilmakin voi hyvin osallistua.
- Jokin pieni voimaesine alttarille edustamaan itseäsi henkimaailmalle (esim luonnonesine tai koru)
- Jotain naposteltavaa jaettavaksi lopussa (esim pähkinät, hedelmät)
- Muistiinpanovälineet kokemusten ylöskirjaamiseen
- Huivi tai muu silmäsuoja auttamaan keskittymistä ja sisäistä näköä vahvistamaan
- Makuualusta (tilassa on istuintyynyjä ja vilttejä)

Piirin ohjaa Maria Salminen, shamanismia ja magiaa harjoittava animisti noita. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa hänen elämäänsä. Maria ammentaa inspiraatiota suomalaisesta ja skandinaavisesta perinteestä sekä muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta. Hän ohjaa rumpu- ja voimapiirejä, järjestää kursseja, erilaisia seremoniallisia kokoontumisia sekä tekee shamanistista hoitotyötä. Tämän lisäksi hän valmistaa myyntiin erilaisia rituaalivälineitä, suitsukkeita ja asusteita.

Tapahtuma fcebookiissa https://www.facebook.com/events/2172424776146015/