19.7.2019 Shamanistinen vastaanotto

Shamanistinen vastaanotto

Aika: 19.7.2019 klo 17:00 ja !8:45 (kaksi vastaanottoaikaa)

Paikka: Uittotalon ullakko, Uittajankatu 10, 33250 Tampere

Pidän shamanistista vastaanottoa perjantaina 19.7. Uittotalon ullakon tunnelmallisissa ja kotoisissa tiloissa. Kaksi yksityistä hoitoaikaa tarjolla: klo 17:00 ja klo 18:45.
Tarjoan hoitoa ja tukea mihin vain elämässäsi kaipaat tukea, voimaa ja selkeyttä; toistuvat ongelmat, sitkeät vaivat, voimattomuus, suunnan puuttuminen, tasapainon järkkyminen, uudet alut, vaikeat valintatilanteet yms. Hoitotilanteeseen voit ottaa jonkun läheisen ihmisen mukaan tueksi.
Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro mihin asiaan kaipaat apua, niin keskustellaan. Vastaan myös mielelläni mahdollisiin kysymyksiisi.
maria@lovestacrafts.net
Jos tässä tarjoamani hoitoajat eivät sovi sinulle, voimme järjestää tapaamisen molemmille sopivaan ajankohtaan. Voin auttaa myös etänä.

Shamanistinen hoito ei korvaa muita hoitomuotoja, vaan on luonteeltaan täydentävää.

Olen Maria Helena Salminen (s.1980), artesaani, taiteilija, parhaillaan luonto-ohjaajan tutkintoa suorittava animisti. Olen harjoittanut noituuksia ja magiaa yli 20 vuotta, ja shamanistisena auttajana olen toiminut noin 8 vuoden ajan. Syvä suhde Luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa elämääni.
Hoitaessa työskentelen luonnonvoimat, henkiauttajat sekä esivanhemmat apunani, välittäen voimaa ja tietoa henkimaailmasta. Pääasialliset työkaluni ovat laulu, rumpu, loitsut, parantavat yrtit. Hoidan vastaanotolla perinteisiä shamaanin tehtäviä kuten voiman palautuksia, sielun palautuksia, puhdistuksia, tasapainoituksia, sekä suhteita esivanhempiin, sen mukaan mitä tilanne siinä hetkessä tarvitsee.
Toimin tarpeen mukaan myös kuolleiden saattajana ja tilojen (esim. kotisi) puhdistajana.

Hoitosession hinta taloudellisen tilanteesi ja kokemasi avun mukaan, 40-100€ sisältäen alv. 24%. Jos maksu tuottaa ongelmia, ota yhteyttä niin sovimme asiasta.
Kesto 60-90 min.

Olet tervetullut!