Rummun henki -työpaja

Rummun henki - shamanistinen työpaja

Aika: 25.1.2020 klo 12-19

Paikka: Taidetila Pelto, Pirkankatu 1, Tampere (käynti Mariankadun puolelta sisäpihan kautta)

Hinta: 90€/81€ (ilmoittautumismaksu 40€ mukaan laskettuna)
Imoittautuminen: maria@lovestacrafts.net

Tämä työpaja on tarkoitettu sinulle jolla on oma (kehä)rumpu, johon haluat luoda syvemmän suhteen. Olet saattanut rakentaa sen itse, ehkä ostanut sen tai saanut lahjaksi. Tervetuloa mukaan matkalle oppimaan shamanistisesta työskentelystä ja kohtaamaan rumpusi henki!

Shamaaneille (/noidille/tietäjille/muille vastaaville) rumpu on paljon enemmän kuin vain musisointiväline ja siinä asuu aivan erityinen henki. Shamanistisen työskentelyn, rumpumatkojen ja hoitojen onnistumisen edellytys on, että tunnet rumpusi hengen. Luomalla yhteyttä tähän rummun haltiaan ja avaamalla keskustelun sen kanssa, rumpu muuttuu soittimesta kumppaniksi ja apuriksi. Rummulla voi olla useita eri tehtäviä ja suhdetta rumpuun tulee ylläpitää ja vaalia. Millainen on sinun rumpusi henki, tehtävä ja tahto?

Päivän ohjelma koostuu keskusteluista, rumpumatkojen tekemisestä, seremoniasta, yhteisestä rummutuksesta ja kokemusten jakamisesta.

Tutustumme työpajassa joihinkin rummun perinteisiin käyttötarkoituksiin ja tapoihin olla rummun kanssa. Käymme läpi shamanistisen maailmankuvan ja toiminnan perusteita. Opit "tavoitteellisen" rumpumatkan tekemisen ja luomme yhteyden jokaisen apuhenkeen/-henkiin, jotka ovat tukena ja oppaana matkanteossa ja rummun kanssa työskennellessä.

Hinta: 90€/81€ (alempi hinta opiskelijat/työttömät ym vähävaraiset) Kokonaishinta sisältää ilmoittautumismaksun, kahvi/tee sekä Alv.

Ilmoittaudu viim 19.1. sähköpostilla maria@lovestacrafts.net ja varaa paikka maksamalla ilmoittautumismaksu 40€ verkkokaupassa shop.ateljeekatu.fi/Rummun-henki-tyoepaja Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Jos maksu mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä!
Jos työpaja peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos itse perut, ilmoittautumisesta palautetaan 30%.

Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa työpajasta sähköpostitse noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Olet lämpimästitervetullut.

Työpajan ohjaa Maria Salminen, shamanismia ja magiaa harjoittava animisti noita. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa hänen elämäänsä. Maria ammentaa inspiraatiota suomalaisesta ja skandinaavisesta perinteestä sekä muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta. Rummun kanssa hän on työskennellyt 9 vuoden ajan. Hän ohjaa rumpu- ja voimapiirejä, järjestää kursseja, erilaisia seremoniallisia kokoontumisia sekä tekee shamanistista hoitotyötä. Tämän lisäksi hän valmistaa myyntiin erilaisia rituaalivälineitä, suitsukkeita ja asusteita.