Rumpupiiri Suomen luonnon päivänä

Aika 31.8.2019 klo 18-20

Paikka: Taidetila Pelto, Pirkankatu 1, 33230 Tampere (käynti Mariankadun puolelta sisäpihan kautta)

Hinta: 10€

Ilmoittautuminen maria@lovestacrafts.net

Tervetuloa shamanistiseen rumpupiirin Suomen luonnon päivänä! Tämän kerran aiheena on Sisäisen ja ulkoisen Luonnon kohtaaminen. Tutkimme yhdessä mitä kaikkea tämä voi tarkoittaa, Maria myös alustaa aihetta hieman aluksi.

Kokoonnumme piiriin jakaaksemme hetken keskenämme, vahvistaaksemme yhteyttämme Luontoon, henkimaailmaan ja kaikenkattavaan elämänverkkoon joka yhdistää kaikki olevaisen osaset toisiinsa, Rumpuseremoniassa kutsumme piiriimme mukaan henkiauttajat, parantavat väet ja voimat. Seremonian kuvasto nousee muinaisesta shamanistisesta ja animistisesta maailmankuvasta. Rummutukseen voi osallistua omalla rummulla, äänellä, helisimellä tai vain olemalla läsnä. Lopuksi tarjolla teetä, nyyttärinaposteltavaa ja mahdollisuus halutessaan jakaa esiin nousseita kokemuksia ja ajatuksia.
Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta tai tietoa.

Varaa paikka ilmoittautumalla maria@lovestacrafts.net tai yksityisviestillä. Ilmoitathan etukäteen myös mahdollisista haasteista terveyden tai elämäntilanteen suhteen, tai jos on muuta josta minun voisi olla hyvä olla tietoinen.
Piiri on aikuisille tarkoitettu ja päihteetön. On suositeltavaa pidättäytyä päihteistä myös edellisenä päivänä.

Ota mukaasi:
- Oma rumpu tai helistin, jos sellaisia omistat. Ilmakin voi hyvin osallistua.
- Jokin pieni voimaesine alttarille edustamaan itseäsi henkimaailmalle (esim luonnonesine tai koru)
- Jotain naposteltavaa jaettavaksi lopussa (esim pähkinät, hedelmät tms)
- Muistiinpanovälineet kokemusten ylöskirjaamiseen
- Huivi tai muu silmäsuoja auttamaan keskittymistä ja sisäistä näköä vahvistamaan
- Makuu-/ istuinalusta, halutessasi myös viltti

Piirin ohjaa Maria Salminen, shamanismia ja magiaa harjoittava animisti noita. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa hänen elämäänsä. Maria ammentaa inspiraatiota suomalaisesta ja skandinaavisesta perinteestä sekä muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta. Hän ohjaa rumpu- ja voimapiirejä, järjestää kursseja, erilaisia seremoniallisia kokoontumisia sekä tekee shamanistista hoitotyötä. Tämän lisäksi hän valmistaa myyntiin erilaisia rituaalivälineitä, suitsukkeita ja asusteita.

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/2394193360865366/