Shamanistinen Päiväretriitti Kangasalla

Tervetuloa shamanistiselle päiväretriitille Kangasalan lepokodille!

Aika: 3.8.2019 klo 11-20

Paikka: Kangasalan Lepokoti

Hinta: 100€

Retriitti on kokemuksellinen ja tarkoitettu sekä uusille shamanismiin vasta tutustumassa oleville, että jo kokeneemmillekin harjoittajille. Päivä antaa mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä syventäen parantavaa yhteyttä omiin henkioppaisiin, Luonnon voimaan sekä kokea piirin yhteisöllisyys.

Päivän aikana opimme shamanistismista, teemme rumpumatkoja ja erilaisia harjoituksia.

Työskentelemme pääasiassa sisätiloissa, mutta varaudu myös viettämään aikaa ulkona pukeutumalla säänmukaisesti sekä maastoon sopiviin jalkineisiin.

Retriitti on tarkoitettu aikuisille, Et tarvitse rumpua osallistuaksesi. Ilmoittautuneille lähetetään lisäinfoa sähköpostitse.

Hinta 100€ sis. alv 24%. Mukaan otetaan 8-15 henkilöä. Varaa paikkasi viimeistään 17.7. maksamalla 50€ varausmaksu verkkokaupassa: shop.ateljeekatu.fi/Paeivaeretriitti-varausmaksu

Varausmaksua ei palauteta, paitsi jos tapahtuma peruuntuu.

Kahvi/tee kuuluu hintaa. Ruokailu toteutuu omilla eväillä, Lepokodilla myös tarjolla keittolounas hintaan 10€/hlö.

Lähetä myös ilmoittautumisviesti ja mahdolliset kysymykset maria@lovestacrafts.net Kerro viestissä lyhyesti kokemusksestasi shamanismin parista ja yhteyksistäsi henkioppaisiin (onko niitä). Samalla saan sähköpostiosoitteesi jotta saan toimitettua sinulle lisätietoja retriitistä.

Lisätietoa paikasta: https://www.elisanet.fi/kangasalan.lepokotisaatio/

Retriitin ohjaa Maria Salminen, shamanismia ja magiaa harjoittava, mysteereitä ja myyttisiä maailmoja tutkaileva animisti. Häntä inspiroi muinaiset perinteet, suomalainen, skandinaavinen ja siperialainen etupäässä. Tärkeimpinä työkaluinaan on rumpu, laulu ja loitsut. Syvä suhde Luontoon ja henkimaailmoihin sekä intohimo luovuuteen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeässä osassa hänen elämässään. Piirien, kurssien ja tapahtumien lisäksi hän tekee shamaanista hoitotyötä sekä yksilöille että ryhmille. Hän on hyvin iloinen saadessaan jakaa tätä kaikkea muiden kanssa.