Shamanistinen rumpupiiri: Kuolema - Elämä

Aika: 23.11. 2019 klo 18-20

Paikka: Taidetila Pelto, Pirkankatu 1, Tampere (käynti Mariankadun puolelta sisäpihan kautta)

Oviraha 10 €

Varaa paikka maria@lovestacrafts.net

Tervetuloa shamanistiseen rumpupiiriin teemalla Kuoleman ja Elämän kierto. Kokoonnumme piiriin viettääksemme hetken yhdessä ja vahvistaaksemme yhteyttä henkimaailmaan. Rummutamme Kuolemalle ja Elämälle, edesmenneille rakkaille ja esivanhemmille. Voit osallistua rummuttamalla, helistimellä, laulamalla tai vain olemalla läsnä. Et tarvitse rumpua tai aiempaa kokemusta shamanistisesta työskentelystä osallistuaksesi piiriin.

Maria kertoo illan alussa hieman Kuoleman käsityksestä ja esivanhempien merkityksestä shamanistisessa perinteessä. Seremoniassa kutsumme piiriimme mukaan henget, väet ja parantavat voimat tukemaan ja johdattamaan. Seremonian kuvasto nousee muinaisesta shamanistisesta ja animistisesta maailmankuvasta. Rummutuksen jälkeen nautimme teetä ja nyyttäritarjoiluja, sekä jaamme piirissä kokemuksiamme. Jokainen jakaa juuri sen verran kuin tuntuu hyvältä.

Varaa paikka piiristä 20.11. mennessä viestillä osoitteeseen maria@lovestacrafts.net Tämänkin jälkeen voit toki kysyä vapaita paikkoja. Ilmoitathan etukäteen myös mahdollisista haasteista terveyden tai elämäntilanteen suhteen, tai jos on muuta josta minun voisi olla hyvä olla tietoinen.
Piiri on aikuisille tarkoitettu ja päihteetön. On suositeltavaa pidättäytyä päihteistä myös edellisenä päivänä!

Ota mukaasi:

  • makuualusta ja viltti

  • rumpu tai helistin (ilankin voi osallistua)

  • muistiinpanovälineet kokemustesi ylöskirjaamiseen

  • Huivi tai muu silmäsuoja rummutuksen ajaksi auttamaan keskittymistä ja sisäistä näköä vahvistamaan (ei välttämätön)

  • jokin voimaesine yhteiselle alttarille edustamaan itseäsi henkimaailmalle (esim.koru tai luonnonaarre)

  • jotain syötävää jaettavaksi piirin lopuksi

Tilaisuuden ohjaa Maria Salminen, shamanismia ja magiaa harjoittava animisti noita. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa hänen elämäänsä. Maria ammentaa inspiraatiota suomalaisesta ja skandinaavisesta perinteestä sekä muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta. Hän ohjaa rumpu- ja voimapiirejä, järjestää kursseja, erilaisia seremoniallisia kokoontumisia sekä tekee shamanistista hoitotyötä. Tämän lisäksi hän valmistaa myyntiin erilaisia rituaalivälineitä, suitsukkeita ja asusteita.