Shamanistinen vastaanotto 17.5.2019

Pidän shamanistista vastaanottoa perjantaina 17.5. Uittotalon ullakon ihanan tunnelmallisissa ja kotoisissa tiloissa. Kaksi yksityistä hoitoaikaa tarjolla: klo 17:00 ja klo 18:45.
Tarjoan hoitoa ja tukea mihin vain elämässäsi kaipaat voimaa ja selkeyttä; toistuvat ongelmat, sitkeät vaivat, voimattomuus, suunnan puuttuminen, tasapainon järkkyminen, uudet alut, vaikeat valintatilanteet yms. Hoitotilanteeseen voit ottaa jonkun läheisen ihmisen mukaan tueksi.
Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro mihin asiaan kaipaat apua, niin keskustellaan. Vastaan myös mielelläni mahdollisiin kysymyksiisi.
lovesta.crafts@gmail.com
Jos tässä tarjoamani hoitoajat eivät sovi sinulle, voimme järjestää tapaamisen molemmille sopivaan ajankohtaan. Voin auttaa myös etänä.
Shamanistinen hoito ei korvaa muita hoitomuotoja, vaan on luonteeltaan täydentävää.
Olen Maria Helena Salminen (s.1980), artesaani, taiteilija, parhaillaan luonto-ohjaajan tutkintoa suorittava animisti. Olen harjoittanut noituuksia ja magiaa yli 20 vuotta, ja shamanistisena auttajana olen toiminut noin 8 vuoden ajan. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyyn ovat tärkeä osa elämääni.
Hoitaessa työskentelen luonnonvoimat, henkiauttajat sekä esivanhemmat apunani, välittäen voimaa ja tietoa henkimaailmasta. Pääasialliset työkaluni ovat laulu, rumpu, loitsut, parantavat yrtit. Hoidan vastaanotolla perinteisiä shamaanin tehtäviä kuten voiman palautuksia, sielun palautuksia, puhdistuksia, tasapainoituksia, sekä suhteita esivanhempiin, sen mukaan mitä tilanne siinä hetkessä tarvitsee.
Toimin tarpeen mukaan myös kuolleiden saattajana ja tilojen (esim. kotisi) puhdistajana.
Hoitosession hinta taloudellisen tilanteesi ja kokemasi avun mukaan, 40-100€ sisältäen alv. 24%.
Kesto 60-90 min.
Olet tervetullut!