Shamanistinen vastaanotto

Aika: 8.2.2020 klo 13 (VARATTU) ja 15

Paikka: Mahdollisuuksien tila, Selininkatu 5, 33240 Tampere

Pidän shamanistista vastaanottoa perjantaina 8.2. Mahdollisuuksien Tilan tunnelmallisessa ja kotoisassa tilassa. Kaksi yksityistä hoitoaikaa tarjolla: klo 13:00 (VARATTU) ja klo 15:00.
Tarjoan apuani mihin vain elämässäsi kaipaat tukea, voimaa ja selkeyttä; toistuvat ongelmat, sitkeät vaivat, voimattomuus, suunnan puuttuminen, tasapainon järkkyminen, uudet alut, vaikeat valintatilanteet yms. Hoitotilanteeseen voit ottaa jonkun läheisen ihmisen mukaan vahvistukseksi.
Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro tilanteestasi, niin keskustellaan. Vastaan myös mielelläni mahdollisiin kysymyksiisi.
maria@lovestacrafts.net
Jos tässä tarjoamani hoitoajat eivät sovi sinulle, voimme järjestää tapaamisen molemmille sopivaan ajankohtaan. Voin auttaa myös etänä.

Shamanistinen hoito ei korvaa muita hoitomuotoja, vaan siinätarkastellaan asioiden henkistä puolta ja on luonteeltaan täydentävää.

Hoitosession hinta: tilavuokra 25€ + hoitopalkkio taloudellisen tilanteesi ja kokemasi avun mukaan (suositus noin 40-100€) Hinta sisältä alv. 24%. Jos maksu tuottaa ongelmia, ota yhteyttä niin sovimme asiasta, olen avoin ehdotuksille.
Kesto noin 60-90 min.
Olet tervetullut!

Olen Maria Helena Salminen (s.1980), artesaani, taiteilija, luonto-ohjaaja animisti. Olen harjoittanut noituuksia ja magiaa yli 20 vuotta, ja shamanistisena auttajana olen toiminut noin 8 vuoden ajan.
Hoitaessa työskentelen luonnonvoimat, henkiauttajat sekä esivanhemmat apunani, välittäen voimaa ja tietoa henkimaailmasta ja pääasialliset työkaluni ovat laulu, rumpu, kosketus, loitsut, parantavat yrtit. Hoidan vastaanotolla perinteisiä shamaanin tehtäviä kuten voiman palautuksia, sielun palautuksia, puhdistuksia, tasapainoituksia, sekä suhteita esivanhempiin, sen mukaan mikä nousee esiin ja mitä tilanne siinä hetkessä vaatii.
Toimin tarpeen mukaan myös kuolleiden saattajana ja tilojen (esim. kotisi) puhdistajana.