Shamanistisen polun perusteet 06/2020

Aika: 26-28.6.2020

Paikka: Halli, Viinikankatu 14-16, 33100 Tampere
Ilmoittautumiset ja muut yhteydenotot sähköpostitse maria@lovestacrafts.net
Aiempien osalistujien kokemuksia voit lukea täältä: https://www.lovestacrafts.net/asiakaspalautteet/

Shamaanin polku on ikiaikainen ja vanhinta ihmisen harjoittamaa henkistä perinnettä. Sen perusta on animismissa, näkemyksessä että kaikki on elossa ja kaikella on sielu. Keskeistä shamanistisella polulla on yhteistyö henkien kanssa ja sielun matkat toisiin todellisuuksiin.
Shamanismia on harjoitettu ihmiskunnan alkuhämäristä asti monissa eri muodoissaan ympäri maailmaa, myös täällä pohjolassa. Suomessa shamaaniuden piirissä toimivia henkilöitä on kutsuttu mm noidiksi ja tietäjiksi.
Tämä kurssi on käytännöläheinen ja kokemuksellinen syväsukellus shamaaniuden maailmaan. Viikonlopun aikana tarkastelemme shamanistista maailmankuvaa, erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia. Luomme yhteyden jokaisen omiin henkiauttajiin, teemme matkoja henkimaailmoihin ja opimme shamanistisen parantamisen perusteita. Työskentelemme luodaksemme syvempää yhteyttä Luontoon, toimiaksemme välittäjinä ja parantajina, luodaksemme tasapainoa ja löytääksemme ratkaisuja ongelmiin. Tutustumme shamanistisiin tietoisuuden tiloihin käyttäen vuosituhansien aikana hyviksi havaittuja menetelmiä, kuten rummutusta, tanssia ja laulua. Jaamme piirissä kokemuksiamme ja opimme näin toinen toisiltamme.

Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti auttaaksemme muita sekä kokeaksemme eheytymistä omassa elämässämme. Tämän viikonlopun aikana rakennamme perustaa, jolta jokainen osallistuja voi lähteä tutkimaan ja syventämään omia yksilöllisiä tapojaan olla yhteydessä henkiin ja kulkea tätä polkua.
Kurssi sopii kaikille shamanistisesta työskentelystä kiinnostuneille; sekä polulle vasta astuville, että sillä jo pidempään kulkeneille.
Aloittelijat saavat tästä vakaan pohjan, josta jatkaa eteenpäin. Kokeneemmalle viikonloppu avaa uusia näkökulmia sekä tarjoaa syventäviä kokemuksia. Jokainen kurssi on osallistujiensa näköinen, ja erilaisia asioita nousee joka kerta esiin, vaikka perusta on sama.

Alustava aikatulu:
pe 17-21
la 10-19
su 10-16


Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa. Työpaja toteutuu kun osallistujia on vähintään 6.
Tämä kurssi ei ole terapiaksi tarkoitettu, eikä korvaa lääkärin tai muun lääketieteen asiantuntijan hoitoa.
Kurssi on päihteetön ja päihteistä on hyvä pidättäytyä jo muutama päivä ennen osallisutumista.
Et tarvitse rumpua, kokemusta tai tietoa osallistuaksesi.
Akuutit mielenterveyden ongelmat saattavat olla, mutta eivät välttämättä ole. este osallistumiselle. Olethan näistä etukäteen yhteydessä!

lmoittautuminen:
Viimeistään 15.6.2020 (tämänkin jälkeen voi tiedustella vapaita paikkoja) osoitteeseen maria@lovestacrafts.net
Paikka on sinulle varattu, kun olet maksanut ilmoittautumismaksun 80€ verkkokaupassa: https://ateljeekatu.fi/tuote/shamanistisen-polun-perusteet-ilmoittautumismaksu/
Hinta:
Early bird: 165 kun ilmoittaudut viim. 15.5.
Tämän jälkeen 180€
Vähävaraisille tarjolla 4 paikkaa hintaan 145€ (opiskelija/työtön/eläkeläinen tai vastaava).
Kokonaishintaan on laskettu ilmoittautumismaksu mukaan.
Hinnat sis. alv 24%. Kahvia ja teetä on tarjolla, ruokailut osallituja hoitaa itse. Käytössämme on jääkaappi, kaksi keittolevyä, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin.
Jos maksun kanssa on hankaluuksia, ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta.
Kurssin peruuntuessa kaikki maksut palautetaan. Jos perut itse osallistumisesi saat ilmoittautmismaksusta 50% takaisin. Lääkärintodistusta vastaan maksu palautetaan kokonaan.
Kurssin ohjaaja Maria Salminen (s.1980) on artesaani, taiteilija, luonto-ohjaaja, animisti. Hän on harjoittanut noituuksia ja magiaa yli 20 vuotta, ja toiminut shamanistisena auttajana vuodesta 2012 lähtien. Häntä inspiroi muinaiset perinteet, etupäässä suomalais-ugrilainen ja skandinaavinen. Maria ohjaa säännöllisesti rumpupiirejä sekä järjestää kursseja, vuodenkierron juhlistuksia ja seremoniallisia kokoontumisia. Sen lisäksi hän valmistaa käsityönä erilaisia rituaalivälineitä, voimaesineitä, luonnollisia suitsukkeita ym lumottua. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa hänen elämäänsä.

Maria työskentelee luonnonvoimat, henkioppaat sekä esivanhemmat apunaan, välittäen voimaa ja tietoa henkimaailmasta. Tärkeimpinä työkaluinaan toimivat rumpu, laulu, loitsut, kosketus sekä hoitavat yrtit.

Maria on opiskellut shamanismia laajasti mm. Christiana Harlen (Sola Voima) ohjauksessa.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/277395796568559/