Syyspäiväntasauksen voimapiiri 23.9.2018

23.9.2018 pin Kintulammen RetkeilymajaTampere, Finland klo 16:00-21:00

Tervetuloa syyspäiväntasauksen voimapiiriin ja sadonkorjuujuhlaan! Huomaathan että ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse.
Syyspäiväntasauksena olemme valon ja varjon rajakohdassa yön ja päivän ollessa tasan yhtä pitkiä. Se on kynnyshetki, muutoksen hetki jolloin meillä on mahdollisuus tarkastella elämäämme; luopua siitä mikä ei enää palvele, lähteä kasvattamaan meitä ravitsevia asioita ja kutsua matkallemme mukaan uutta.
Kokoonnumme täyttyvän kuun alle voimapiiriin ja käymme läpi oman polkumme sadonkorjuuta, tutkimme mitä olemme kylväneet, millaista satoa voimme korjata ja mitä siitä haluamme kantaa mukanamme. Annamme tulen ja savun yhdistää meitä, muistuttaen siitä että olemme kaikki yhtä suurta sukua keskenämme ja muun luonnon kanssa. Saatamme myös aavistaa kaikenkattavan voimaverkon jonka säikeet yhdistävät maailmankaikkeuden osaset toisiinsa.
Kutsuen seremoniassa väet, haltijat ja esivanhemmat mukaan piiriimme annamme rumpujen ja henkien puhua, otamme oppia Luonnolta ja annamme sisäisen viisautemme laulaa. Opimme toisiltamme ja jaamme piirissä sen mikä tuntuu hyvältä jakaa. Katsomme lempeästi sisäänpäin ja astumme yhdessä kynnyksen yli kohti pehmeää, turvallista pimeyttä joka suo meille rauhoittumisen ajan ja ravitsee meitä niin kuin musta multa ravitsee siementä.
Lopuksi nautimme yhdessä sadonkorjuu-aterian johon kaikki osallistujat ovat tuoneet jotain jaettavaksi. Lopetamme viimeistään klo21. Tilaisuus on päihteetön.
Ota mukaasi:
-rumpu/helistin jos sellaisen omistat
-käteen sopiva kivi (saat sen mukaasi kotiin)
-haluamasi voimaesineet, rituaaliasusteet yms.
-muistiinpanovälineet
-vesipullo
-istuinalusta
-pientä syötävää yhteisellä aterialla jaettavaksi (mahdollisuuksien mukaan mieluiten vegaaninista, gluteenitonta, soijatonta niin sopii useimmille. Lapulle ainesosaluettelo allergioiden varalta, kiitos!)
-omat astiat: muki, lautanen, aterimet, ottimet jaettavaan ruokaan - vältetään mielellään kertakäyttöisiä!
-sään mukaiset vaatteet - ainakin osa ajasta ollaan ulkona.
Paikkoja rajoitetusti! Varaa omasi 13.9. mennessä (tämänkin jälkeen voi tiedustella onko tilaa) maria.blixt80@gmail.com Kaikenlaiset kysymykset voi myös lähettää samaan osoitteeseen.
Kokoonnumme Kintulammin retkeilymajalla. Tietoa paikasta sekä ajo-ohjeet löydät täältä:
https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/ulkoilu-ja-retkeily/retkeilymajat-ja-ulkoilualueet.html#kintulamminretkeily-javirkistysalue
Kimppakyydit ovat erittäin suositeltavia! Niistä voi sopia tällä tapahtumasivulla.
Hinta: 20-50€ valintasi mukaan. Maksetaan paikan päällä käteisellä, kuitti saatavissa. Hinta sisältää paikan vuokran, kahvi-/teetarjoilun ja ohjelman.