Talvipäivänseisauksen juhla 22.12.2018

  22.12.2018 Kurpitsatalo Isolähteenkatu 2, 33250 Tampere, Finland

Lämpimästi tervetuloa viettämään talvipäivänseisauksen juhlaa tunnelmalliselle Kurpitsatalolle! Ilmoittautumisohjeet löytyy alta, paikkoja rajoitetusti!
Vuoden lyhyimpänä päivänä kokoonnumme piiriin ottaaksemme yhteyttä sisäiseen valoomme, ja valmistautuaksemme Auringon uuteen syntyyn. Tätä tapahtumaa on juhlistettu jo tuhansien vuosien ajan ja se on yksi tärkeimmistä vuodenpyörän ajankohdista. Myös Kuu täyttyy juuri tänä iltana ja antaa piirillemme voimastaan.
Illan aikana tiedossa yhdessä oloa, mehiläisvahakynttilöiden valmistamista, seremoniallinen rumpupiiri ja yhteinen kynttilärituaali, sekä tietysti juhlaherkkujen maistelua kera glögin! Tilaisuus on päihteetön.
Ilmoittaudu etukäteen sähköpostitse maria.blixt80 ät gmail.com tai yksityisviestillä, paikkoja on rajoitetusti.
Ovimaksu 5€ maksetaan käteisellä paikan päällä, sisältää glögin/teen ja kynttilämateriaalit. Kynttilöiden valmistus on helppoa, eikä vaadi aikaisempia kädentaitoja. Muitakaan taitoja tai tietoja et tarvitse osallistuaksesi tapahtumaan,
Tuo mukanasi kynttilänjalka tai tuikkukippo, oma noitarumpu/helistin/kilikelloja/soiva kulho, sekä nyyttäriherkkuja juhlapöytään (mielellään vegaanista ja gluteenitonta niin sopii useimmille). Varaudu pukeutumalla lämpimästi, talolla on takkatulista huolimatta kylmä!
Ovet avautuvat klo 17:00, ja klo 17:30 istumme piiriin ja lukitsemme ovet rauhan takaamiseksi. Saavu siis ajoissa! Lopettelemme klo 21 aikoihinä.
Tilaisuudessa mahdollisuus myös ostaa Lovesta Craftsin tuotteita, mm. helistimiä, suitsukkeita ja amulettikoruja. Varaathan näitä varten käteistä mukaasi, jos tuotteet kiinnostaa.
Bussi 25 tuo sinut aivan lähettyville. Kurpitsatalon löydät osoitteesta Isolähteenkatu 2, Tahmela.