Täydenkuun äänimatka

Täydenkuun shamanistinen äänimatka

Aika: 9.5.2020 klo 13:30-16:30

Paikka: Taidetila Pelto, Pirkankatu 1, Tampere. Käynti tilaan Mariankadun puolelta sisäpihan kautta.

Hinta: 30€

Ilmoittautuminen: maria@lovestacrafts.net

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hoitavasta shamanistisesta äänimatkasta sekä vahvistamaan yhteyttäsi Kuun voimaan ja sen sykleihin. Tilaisuuden ohjaavat Maria Salminen (Lovesta Crafts) ja Hanna Ojanen (Luova polku).

Anna äänen koskettaa ja matkaa kanssamme ajan ja paikan tuolle puolen. Tilaisuudessa soivat noitarummut ja ihmisen ääni luoden yhdessä äänimaailman, joka resonoi kehossa ja syvällä mielessä, antaen uutta voimaa ja mahdollisuuden vapautua kehon ja mielen henkisistä lukoista.

Teemme alussa yhdessä harjoituksia, jotka avaavat meitä vastaanottmaan hoidon sekä vahvistavat yhteyttämme Kuuhun. Tämän jälkeen kutsumme seremoniassa parantavat henget ja voimat

mukaan piiriimme antamaan tukea ja voimaa. Shamanistisen luonteensa vuoksi emme

voi kutsua tilaisuutta välttämättä ainoastaan "rentouttavaksi"; kuljemme intuitiota seuraten

henkien mailla ja käymme läpi monenlaisia tunteita ja olemisen tiloja äänen kautta, sen mukaan,

mitä hetkessä nousee esiin piirissä käsiteltäväksi.

Ota mukaasi makuualusta ja viltti, halutessasi jokin huivi silmien suojaksi parantamaan keskittymistä. Mukaan mahtuu 16 henkilöä, varaa itsellesi paikka osoitteesta maria@lovestacrafts.net Mahdolliset kysymyket samaan osoitteeseen.

Osallistumismaksu on 30€, jonka voit maksaa illan yhteydessä käteisellä.

Maria Helena Salminen (s.1980) on artesaani, taiteilija, luonto-ohjaaja, animisti. Hän on harjoittanut noituuksia ja magiaa yli 20 vuotta, ja toiminut shamanistisena auttajana vuodesta 2011 lähtien. Hän ohjaa säännöllisesti rumpupiirejä sekä järjestää kursseja ja seremoniallisia kokoontumisia. Sen lisäksi hän valmistaa käsityönä erilaisia rituaalivälineitä, voimaesineitä, luonnollisia suitsukkeita ym lumottua. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa hänen elämäänsä.
Hoitaessa Maria työskentelee luonnonvoimat, henkioppaat sekä esivanhemmat apunaan, välittäen voimaa ja tietoa henkimaailmasta. Tärkeimpinä työkaluinaan toimivat rumpu, laulu, loitsut, kosketus sekä yrtit.

Lisätietoja Lovesta Craftsin toiminnasta: www.lovestacrafts.net facebook.com/Lovesta.crafts sekä instagram: @lovesta.crafts

Hanna (1979) on harjoittanut tietoisesti shamanismia yli 10- vuotta ja toiminut viime vuodet shamanistisena neuvonantajana. Hänen työskentelynsä keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Hanna ohjaa rumpupiirejä Turussa, Helsingissä ja Tammisaaressa sekä järjestää kursseja ja seremonioita. Ohjaajana Hanna on lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti hänen elämäänsä. Hanna on koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Hän on myös neljän lapsen äiti. Hannan tärkeimpinä työvälineinä toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Lisätietoja löydät sivuilta

www. luovapolku.fi sekä https://www.facebook.com/luovapolku/