Olen Maria Helena Salminen (s.1980), artesaani, käsityöläinen, luonto-ohjaaja, animisti. Olen harjoittanut noituuksia ja magiaa yli 20 vuotta, ja shamanistisena auttajana olen toiminut vuodesta 2012. Rakastan luontoa, luomista, taikuutta.   Lovesta Crafts on henkilökohtainen projektini, jonka kautta haluan jakaa muiden kanssa sitä voimaa ja lumoa, jota olen itse saanut elämässäni kokea.


Äitini oli ensimmäinen jolta opin mielen ja luonnon voimista. Niin kauan kuin muistan, olen kokenut yhteyttä myös näkymättömään ja sanattomaan maailmaan.

Innostuin hyvin nuorena myyttisistä maailmoista, muinaisista tarinoista ja perinteistä, kansanparannuksesta, tietoisuuden ulottuvuuksien ja luonnon voimien tutkimisesta.

Olen ikuinen mysteerien oppilas ja tutkimusmatkailija, enkä koskaan tule olemaan valmis. Polullani syleilen sekä valoa että varjoa, voimaa ja herkkyyttä, kehollista ja henkistä kokemusta. Kutomalla yhteen fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta voimme kokea syvää eheytymistä.

Koen luontoyhteyden tärkeäksi kaiken hyvinvoinnin perustana, sisäisen ja ulkoisen Luonnon kohtaamista. Luonto on pelastanut minut; se on rakkain ystäväni, opettajani ja hoivaajani.

Jaan kokemustani muiden kanssa luonto-ohjauksen, shamanismin, taiteiden ja luomisen kautta.

 Olen vuosien varrella saanut istua useamman kokeneen shamanismin ja magian harjoittajan piirissä; joidenkin kanssa yhteityö jäi lyhyeen, toisten kanssa kuljen edelleen.

Tärkeimpiä ihmisopettajiani shamanismin polulla on ollut Christiana Harle (www.solavoima.fi ). Olen hyvin kiittollinen hänelle saamastani ohjauksesta ja tuesta.