Olen Maria Helena Salminen (s.1980), shamanismia ja magiaa harjoittava käsityöläinen, taiteilija, shamanistinen auttaja, luonto-ohjaaja. Koulutukseltani olen artesaani, ja parhaillaan suoritan luonto- ja ympäristöalan tutkintioa. Asun Tampereella ja työskentelen siellä minne minut kutsutaan. Rakastan luontoa, luomista, taikuutta.   Lovesta Crafts on henkilökohtainen projektini, jonka kautta haluan jakaa muiden kanssa sitä voimaa ja lumoa, jota olen itse saanut elämässäni kokea.

Äitini oli ensimmäinen jolta sain oppia mielen ja luonnon voimista.

Lapsuudessa sain viettää paljon aikaa luonnossa, ja niin kauan kuin muistan, olen kokenut yhteyttä myös näkymättömään ja sanattomaan maailmaan.

Innostuin hyvin nuorena myös erilaisista myyteistä, kansanperinteistä ja -parantamisesta, tietoisuuden ulottuvuuksien ja luonnon voimien tutkimisesta. Näiden lisäksi olen perehtynytt monenlaisiin hyvinvointiin vaikuttaviin taitoihin ja keinoihin. Henkilökohtaisen kokemuksen lisäksi koen myös tutkitun tiedon erittäin tärkeäksi näillä osa-alueilla, ja pyrin päivittämään tietoani ja osaamistani säännöllisesti.


Olen ikuinen mysteerien oppilas ja tutkimusmatkailija, enkä koskaan ole valmis. Syleilen sekä valoa että varjoa, voimaa ja herkkyyttä, kehollista ja henkistä kokemusta. Painotan luontoyhteyden tärkeyttä kaiken hyvinvoinnin perustana, sisäisen ja ulkoisen Luonnon kohtaamista, fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta. Kutomalla nämä yhteen koemme syvää eheytymistä. Luonto on pelastanut minut; se on rakkain ystäväni, opettajani ja hoivaajani.

Jaan kokemustani muiden kanssa luonto-ohjauksen, shamanismin, taiteiden ja luomisen kautta.

 Olen vuosien varrella saanut istua useamman kokeneen shamanismin ja magian harjoittajan piirissä; joidenkin kanssa yhteityö jäi lyhyeen, toisten kanssa kuljen edelleen.

Tärkeimpiä ihmisopettajiani shamanismin polulla on ollut Christiana Harle (www.solavoima.fi ). Olen hyvin kiittollinen hänelle saamastani ohjauksesta ja tuesta.