Olen Maria Helena Salminen (s.1980), artesaani, taiteilija, luonto-ohjaaja, animisti. Olen harjoittanut noituuksia ja magiaa yli 20 vuotta, ja shamanistisena auttajana olen toiminut noin 8 vuoden ajan. Rakastan luontoa, luomista, taikuutta.   Lovesta Crafts on henkilökohtainen projektini, jonka kautta haluan jakaa muiden kanssa sitä voimaa ja lumoa, jota olen itse saanut elämässäni kokea.

Äitini oli ensimmäinen jolta opin mielen ja luonnon voimista.  Niin kauan kuin muistan, olen kokenut yhteyttä näkymättömään ja sanattomaan maailmaan.

Innostuin hyvin nuorena myyttisistä maailmoista, kansanperinteistä ja -parantamisesta, tietoisuuden ulottuvuuksien ja luonnon voimien tutkimisesta. Näiden lisäksi olen perehtynytt monenlaisiin hyvinvointiin vaikuttaviin taitoihin ja keinoihin, ja pyrin päivittämään tietoani ja osaamistani säännöllisesti.


Olen ikuinen mysteerien oppilas ja tutkimusmatkailija, enkä koskaan tule olemaan valmis. Syleilen sekä valoa että varjoa, voimaa ja herkkyyttä, kehollista ja henkistä kokemusta. Koen luontoyhteyden tärkeäksi kaiken hyvinvoinnin perustana, sisäisen ja ulkoisen Luonnon kohtaamista. Kutomalla yhteen fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta voimme kokea syvää eheytymistä. Luonto on pelastanut minut; se on rakkain ystäväni, opettajani ja hoivaajani.

Jaan kokemustani muiden kanssa luonto-ohjauksen, shamanismin, taiteiden ja luomisen kautta.

 Olen vuosien varrella saanut istua useamman kokeneen shamanismin ja magian harjoittajan piirissä; joidenkin kanssa yhteityö jäi lyhyeen, toisten kanssa kuljen edelleen.

Tärkeimpiä ihmisopettajiani shamanismin polulla on ollut Christiana Harle (www.solavoima.fi ). Olen hyvin kiittollinen hänelle saamastani ohjauksesta ja tuesta.