LUMOTTU LAULU

Shamanistinen työpaja

Aika 26.10 klo 12:30-16:30

Paikka: Taidetila Pelto, Pirkankatu 1, 33230 Tampere (käynti Mariankadun puolelta sisäpihan kautta)

Hinta: 45€ sis. Alv 24%

Ilmoittautuminen maria@lovestacrafts.net

Meillä jokaisella on ääni jolla ilmaista itseään. Entisaikoina kaikki lauloivat ja jokaisen ääntä arvostettiin henkilön persoonan ja hengen ilmentymänä. Tunteen ja tarkoituksen ilmaisu oli tärkeintä, sen sijaan että pyrkimys olisi laulaa musiikillisesti "oikein" tai "hienosti".

Shamanistisessa perinteessä laulu on tärkeä työkalu ja sen merkitys monitasoinen. Laulamalla tehdään parannustyötä ja muun muuassa kommunikoidaan henkivoimien kanssa, nostatetaan voimaa ja kutsutaan eksyneitä sielunpalasia takaisin kotiin.

Tässä työpajassa tutkimme omaa autenttista äänen ilmaisua. Kutsumme shamanistisessa rumpuseremoniassa henget ja parantavat voimat mukaan piiriimme tukemaan ja johdattamaan. Erilaisten harjoitusten avulla tutustumme äänen ulottuvuuksiin ja sen voimaan. Sukellamme syvälle sisimpään ja etsimme sielumme parantavaa laulua. Opimme myös turvallisen äänenkäytön perustekniikkaa.

Osallistumiseen ei tarvita aiempaa laulukokemusta.

Työpaja totetuu kun osallistujia on vähintään 5.

Ilmoittaudu osoitteeseen maria@lovestacrafts.net ja maksa osallistuminen verkkokaupassa shop.ateljeekatu.fi/Lumottu-laulu-tyoepaja

Hinta sisältää alv 24% sekä kahvi-/teetarjoilun.

Jos työpaja peruuntuu kaikki maksu palautetaa. Jos itse perut, maksusta palautetaan 50%.

Sisälle pääsee 12:15 ja aloitamme 12:30. Tulethan ajoissa!

Ota mukaasi:

  • vesipullo

  • lämpimät, kiristämättömät vaatteet

  • istuinalusta

  • muistiinpanovälineet

  • Huivi tai vastaava jolla voi halutessaan peittää silmät keskittymisen lisäämiseksi

  • Helistin, tiukuja, kelloja jos sellaisia omistat

  • Jokin pieni voimaesine edustamaan itseäsi keskuslttarille

Pidämme kahvitauon, jolle voit ottaa evästä mukaan.

Työpajan ohjaa Maria Salminen (s. 1980), magiaa ja shamanismia harjoittava animisti noita. Hän on harrastanut laulua koko ikänsä, opiskellen sekä tekniikkaa että hoitavaa ja maagista laulua, tutkien arkaaisia ääniä ja vapaata ilmaisua. Hän toimii Lievo-yhtyeen vokalistiana ja esiintyy myös soolona rumpunsa kanssa voimalaulujaan laulaen. Maria ammentaa inspiraatiota muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta sekä mm. suomalaisesta ja skandinaavisesta perinteestä.