SHAMANISTISEN POLUN PERUSTEET

Aika: 11-13.10.2019
Paikka: Halli, Viinikankatu 14-16, 33100 Tampere
Ilmoittautumiset ja muut yhteydenotot sähköpostitse maria@lovestacrafta.net
osalistujien kokemuksia voit lukea täältä: https://www.lovestacrafts.net/asiakaspalautteet/

Shamaanin polku on ikiaikainen ja vanhinta ihmisen harjoittamaa henkistä perinnettä. Sen perusta on animismissa, näkemyksessä että kaikki on elossa ja kaikella on sielu. Keskeistä shamanistisella polulla on yhteistyö henkien kanssa ja sielun matkat toisiin todellisuuksiin.
Shamanismia on harjoitettu ihmiskunnan alkuhämäristä asti monissa eri muodoissaan ympäri maailmaa, myös täällä pohjolassa. Suomessa shamaaniuden piirissä toimivia henkilöitä on kutsuttu mm noidiksi ja tietäjiksi.

Tämän viikonlopun aikana tarkastelemme shamanistista maailmankuvaa, erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia. Luomme yhteyden jokaisen omiin henkiauttajiin, teemme matkoja henkimaailmoihin ja opimme shamanistisen parantamisen perusteita. Työskentelemme luodaksemme syvempää yhteyttä Luontoon, toimiaksemme välittäjinä ja parantajina, luodaksemme tasapainoa ja löytääksemme ratkaisuja ongelmiin. Tutustumme shamanistisiin tietoisuuden tiloihin käyttäen vuosituhansien aikana hyviksi havaittuja menetelmiä, kuten rummutusta, tanssia ja laulua. Jaamme piirissä kokemuksiamme ja opimme näin toinen toisiltamme.

Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti auttaaksemme muita sekä kokeaksemme eheytymistä omassa elämässämme. Tämän viikonlopun aikana rakennamme perustaa, jolta jokainen osallistuja voi lähteä tutkimaan ja syventämään omia yksilöllisiä tapojaan olla yhteydessä henkiin ja kulkea tätä polkua.

Kurssi sopii kaikille shamanistisesta työskentelystä kiinnostuneille; sekä polulle vasta astuville, että sillä jo pidempään kulkeneille.
Aloittelijat saavat tästä vakaan pohjan, josta jatkaa eteenpäin. Kokeneemmalle viikonloppu avaa uusia näkökulmia sekä tarjoaa syventäviä kokemuksia. Jokainen kurssi on osallistujiensa näköinen, ja erilaisia asioita nousee joka kerta esiin, vaikka perusta on sama.
Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa. Työpaja toteutuu kun osallistujia on vähintään 6.
Tämä kurssi ei ole terapiaksi tarkoitettu, eikä korvaa lääkärin tai muun lääketieteen asiantuntijan hoitoa.
Kurssi on päihteetön ja päihteistä on hyvä pidättäytyä jo muutama päivä ennen osallisutumista.
Et tarvitse rumpua, kokemusta tai tietoa osallistuaksesi.
Akuutit mielenterveyden ongelmat saattavat olla este työpajaan osallistumiselle.
Jos et ole jostain varma, ole sähköpostitse yhteydessä.

Alustava aikatulu:
pe 17-21
la 10-19
su 10-16

Ilmoittautuminen:
Viimeistään 4.10.2019 (ämänkin jälkeen voi tiedustella vapaita paikkoja)
Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen maria@lovestacrafts.net Varaa paikka maksamalla ilmoittautumismaksu 80€ verkkokaupassa: shop.ateljeekatu.fi/Shamanistisen-polun-perusteet-paikkavar...

Hinta:
Early bird: 165 kun ilmoittaudut viim. 6.9.2019
Tämän jälkeen 180€
Vähävaraisille tarjolla 4 paikkaa hintaan 145€ (opiskelija/työtön/eläkeläinen tai vastaava)

Kokonaishintaan on laskettu ilmoittautumismaksu mukaan.
Hinnat sis. alv 24%. Kahvia ja teetä on tarjolla, ruokailut osallituja hoitaa itse. Käytössämme on jääkaappi, kaksi keittolevyä, kahvinkeitin ja vedenkeitin.
Jos maksun kanssa on hankaluuksia, ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta.

Jos kurssi peruuntuu kaikki maksut palautetaan. Jos perut itse saat ilmoittautmismaksusta 50% takaisin. Lääkärintodistusta vastaan maksu palautetaan kokonaan.

Työpajan ohjaa Maria Salminen (s.1980), yli 20 vuotta magiaa ja shamanismia harjoittanut animisti noita. Häntä inspiroi muinaiset perinteet, etupäässä suomalainen ja skandinaavinen. Tärkeimpinä työkaluinaan ovat laulu, rumpu ja loitsut sekä hoitavat yrtit. Syvä suhde Luontoon sekä intohimo luovuuteen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeässä osassa hänen elämässään. Kurssien, rumpupiirien ja seremonioiden järjestämisen lisäksi hän tekee shamanistista hoitotyyötä sekä valmistaa myyntiin erilaisia rituaalivälineitä, taikakaluja ja asusteita. Maria on opiskellut shamanismia laajasti mm. Christiana Harlen (Sola Voima) ohjauksessa. Hän on käsityöläinen sekä taiteilija ja suorittaa parhaillaan luonto-ohjaajan tutkintoa.


Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1305125156310812/