SYYSPÄIVÄNTASAUKSEN VOIMAPIIRI

Kirjoita tekstisi tähän...

Aika: 22.9.2019 klo 14-21

Paikka: Kintulammin maja, Kintulammin luonnonsuojelialue

Hinta: 40/45€ sis. alv 24%

Tervetuloa syyspäiväntasauksen voimapiiriin ja sadonkorjuujuhlaan! Huomaathan että ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse maria@lovestacrafts.net
Syyspäiväntasauksena olemme valon ja varjon rajakohdassa yön ja päivän ollessa tasan yhtä pitkiä. Se on kynnyshetki, muutoksen hetki jolloin meillä on mahdollisuus tarkastella elämäämme; luopua siitä mikä ei enää palvele, lähteä kasvattamaan meitä ravitsevia asioita ja kutsua matkallemme mukaan uutta.
Kokoonnumme laskevan puolikuun alle voimapiiriin ja käymme läpi oman polkumme sadonkorjuuta, tutkimme mitä olemme kylväneet, millaista satoa voimme korjata ja mitä siitä haluamme vielä kantaa mukanamme. Annamme tulen ja savun yhdistää meitä, muistuttaen siitä että olemme kaikki yhtä suurta sukua keskenämme ja muun luonnon kanssa. Saatamme myös aavistaa kaikenkattavan elämänverkon jonka säikeet yhdistävät kaikki olevaisuuden osaset toisiinsa.
Kutsumme seremoniassa parantavat voimat ja väet, haltijat ja esivanhemmat mukaan piiriimme, annamme rumpujen ja henkien puhua, otamme oppia Luonnolta ja annamme sisäisen viisautemme laulaa. Teemme erilaisia harjoituksia ja vietämme aikaa luonnossa. Opimme toisiltamme ja jaamme piirissä sen mikä tuntuu hyvältä jakaa. Katsomme lempeästi sisäänpäin ja astumme yhdessä kynnyksen yli kohti pehmeää, turvallista pimeyttä joka suo meille rauhoittumisen ajan ja ravitsee meitä niin kuin musta multa ravitsee siementä. Nautimme yhdessä sadonkorjuu-aterian johon kaikki osallistujat ovat tuoneet jotain jaettavaksi. Tilaisuus on päihteetön, on suositeltavaa pidättäytyä päihteistä myös edellisenä päivänä.


Ota mukaasi:
-rumpu/helistin jos sellaisia omistat
-haluamasi voimaesineet, rituaaliasusteet yms.

-sään mukaiset, lämpimät vaatteet - ainakin osa ajasta ollaan ulkona
-muistiinpanovälineet (kynä + paperia)
-vesipullo
-istuinalusta
-pientä syötävää yhteisellä aterialla jaettavaksi (mahdollisuuksien mukaan mieluiten vegaaninista, gluteenitonta, soijatonta niin sopii useimmille. Lapulle ainesosaluettelo allergioiden varalta, kiitos!)
-omat astiat: muki, lautanen, aterimet, ottimet jaettavaan ruokaan - vältetään kertakäyttöisiä!Paikkoja rajoitetusti! Varaa omasi 13.9. mennessä (tämänkin jälkeen voi tiedustella onko tilaa) maria@lovestacrafts.net Ilmoitathan etukäteen mahdollisista haasteista terveyden tai elämäntilanteen suhteen, tai jos on muuta josta minun voisi olla hyvä olla tietoinen.
Kaikenlaiset kysymykset voi myös lähettää samaan osoitteeseen.

Varmista paikka maksamalla osallistuminen 40/45€ verkkokaupassa: https://shop.ateljeekatu.fi/Lovesta-Crafts

Hinta sisältää Alv 24%. Teetä ja kahvia tarjolla.

Jos tilaisuus peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos itse perut maksusta palautetaan 50%.
Kokoonnumme Kintulammin retkeilymajalla. Tietoa paikasta sekä ajo-ohjeet löydät täältä:
https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/ulkoilu-ja-retkeily/retkeilymajat-ja-ulkoilualueet.html#kintulamminretkeily-javirkistysalue
Kimppakyydit ovat erittäin suositeltavia! Niistä voi sopia Facen tapahtumasivulla https://www.facebook.com/events/429989957728841/ Voit myös sähköpostitse ilmoittaa voitko tarjota tai tarvitsetko kyydin.

Tilaisuuden ohjaa Maria Salminen, animisti noita joka on harjoittanut shamanismia ja magiaa yli 20 vuotta. Syvä suhde luontoon sekä intohimo luomiseen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeä osa hänen elämäänsä. Maria ammentaa inspiraatiota suomalaisesta ja skandinaavisesta perinteestä sekä muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta. Hän ohjaa rumpu- ja voimapiirejä, järjestää kursseja, erilaisia seremoniallisia kokoontumisia sekä tekee shamanistista hoitotyötä. Parhaillaan hän suorittaa luonto-ohjaajan tutkintoa. Tämän lisäksi Maria valmistaa myyntiin erilaisia rituaalivälineitä, suitsukkeita ja asusteita.