TULEVAT TAPAHTUMAT22.9.2019 Syyspäiväntasauksen juhlistus

Syyspäiväntasauksena olemme valon ja varjon rajakohdassa yön ja päivän ollessa tasan yhtä pitkiä. Kokoonnumme piiriin jakaaksemme hetken keskenämme, vahvistaaksemme yhteyttämme Luontoon, henkimaailmaan ja kaikenkattavaan elämänverkkoon. Ohjelmassa rumpupiiri, vierailu pyhällä lähteellä ja yhdessä juhlistusta!

Lisätietoja:


11.-13.10.

Shamanistisen polun perusteet Tampereella

Shamaanin polku on ikiaikainen ja vanhinta ihmisen harjoittamaa henkistä perinnettä. Sen perusta on animismissa, näkemyksessä että kaikki on elossa ja kaikella on sielu. Keskeistä shamanistisella polulla on yhteistyö henkien kanssa ja sielun matkat toisiin todellisuuksiin.

Tämän viikonlopun aikana tarkastelemme shamanistista maailmankuvaa, erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia. Luomme yhteyden jokaisen omiin henkiauttajiin, teemme matkoja henkimaailmoihin ja opimme shamanistisen parantamisen perusteita.

Lisätietoja:


26.10.2019.

Lumottu laulu - shamanistinen työpaja

Meillä jokaisella on ääni jolla ilmaista itseään. Tässä työpajassa tutkimme omaa autenttista äänen ilmaisua. Kutsumme shamanistisessa rumpuseremoniassa henget ja parantavat voimat mukaan piiriimme tukemaan ja johdattamaan. Erilaisten harjoitusten avulla tutustumme äänen ulottuvuuksiin ja sen voimaan. Sukellamme syvälle sisimpään ja etsimme sielumme parantavaa laulua. Opimme myös turvallisen äänenkäytön perustekniikkaa.

Lue lisää:


21.11. Muinainen luontoviisaus: esitelmä ja keskustelua Salossa

Millainen oli esivanhempiemme luontosuhde? Millainen oli haltioiden ja henkien asuttama maailma ja miten voisimme ammentaa muinaisesta viisaudesta tänä päivänä? Millainen on oma luontosuhteesi ja voisiko yhteyden kokemusta muuhun luontoon syventää?

Lisätietoja:


25.1.2020 Rummun henki -työpaja

Syvennä suhdettasi rumpuusi. Lisätietoja tulossa!