TULEVAT TAPAHTUMAT
19.7.2019

Shamanistinen vastaanotto

Pidän shamanistista vastaanottoa Uittotalon ullokolla Tampereella. Tarjoan hoitoa ja tukea mihin vain elämässäsi kaipaat tukea, voimaa ja selkeyttä.

Lisätietoja:


1.8.2019

Uudenkuun rumpupiiri Tampereella

Tervetuloa Uudenkuun rumpupiiriin ottamaan vastaan alkava elokuu. Kokoonnumme piiriin syventääksemme kokemustamme Luonnon sykleistä ja -voimista, sekä vahvistaaksemme yhteyttämme henkimaailmaan, omiin haltijoihimme ja kaikenkattavaan Elämänverkkoon joka yhdistää kaikki olevaisen osaset toisiinsa. Lisätietoja:


31.8.2019

Rumpupiiri Suomen luonnon päivänä - Tampere

Tervetuloa shamanistiseen rumpupiirin Suomen luonnon päivänä! Tämän kerran aiheena on Sisäisen ja ulkoisen Luonnon kohtaaminen. Tutkimme yhdessä mitä kaikkea tämä voi tarkoittaa

Lisätietja:


22.9.2019

Syyspäiväntasauksen voimapiiri Kintulammilla

Syyspäiväntasauksena olemme valon ja varjon rajakohdassa yön ja päivän ollessa tasan yhtä pitkiä. Se on kynnyshetki, muutoksen hetki jolloin meillä on mahdollisuus tarkastella elämäämme; luopua siitä mikä ei enää palvele, lähteä kasvattamaan meitä ravitsevia asioita ja kutsua matkallemme mukaan uutta.

Lisätietoja:


11.-13.10.

Shamanistisen polun perusteet Tampereella

Shamaanin polku on ikiaikainen ja vanhinta ihmisen harjoittamaa henkistä perinnettä. Sen perusta on animismissa, näkemyksessä että kaikki on elossa ja kaikella on sielu. Keskeistä shamanistisella polulla on yhteistyö henkien kanssa ja sielun matkat toisiin todellisuuksiin.

Tämän viikonlopun aikana tarkastelemme shamanistista maailmankuvaa, erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia. Luomme yhteyden jokaisen omiin henkiauttajiin, teemme matkoja henkimaailmoihin ja opimme shamanistisen parantamisen perusteita.

Lisätietoja:


26.10.2019.

Lumottu laulu - shamanistinen työpaja

Tässä työpajassa tutkimme omaa autenttista äänen ilmaisua. Kutsumme shamanistisessa rumpuseremoniassa henget ja parantavat voimat mukaan piiriimme tukemaan ja johdattamaan. Erilaisten harjoitusten avulla tutustumme äänen ulottuvuuksiin ja sen voimaan. Sukellamme syvälle sisimpään ja etsimme sielumme parantavaa laulua. Opimme myös turvallisen äänenkäytön perustekniikkaa.