TULEVAT TAPAHTUMATPakanalliset online-myyjäiset 3.-4.4.2020

Pakanalliset online-myyjäiset onon saman nimisessä facebook- ryhmässä tapahtuva myyntitapahtuma perjantaina 3.4 klo 15-21 ja lauantaina 4.4. klo 11-21. Myyjäisten ajan ryhmän kuvagalleriat täyttyvät kaikenlaisesta pakanallisesta tavarasta ja palveluista. Voit löytää täältä koruja ja asusteita, maagisia loitsuvälineitä, alan kirjallisuutta ja yksittäisiä löytöjä, mitä ei ole missään muualla tarjolla. Pääset myös tutustumaan eri tekijöiden tuotteisiin ja työpajoihin livevideoiden avulla. Tule siis mukaan ryhmään, fiilistele ja esitä toiveita jo etukäteen ja iske kiinni ihaniin tavaroihin, kun perjantai 3.4 koittaa ja myyjäistapahtuma aukeaa!

Painikeesta pääset ryhmän sivuille:


18.4. Rumpupiiri: Kevät & Luonnon nostatus

Kokoonnumme shamanistiseen rumpupiiriin Luontoa nostattamaan, yhdistyäksemme keväiseen uuden kasvun virtauksiin. Kutsumme seremoniassa piiriimme mukaan henget, väet ja parantavat voimat meille avuksi ja tueksi elämän tielle. Rummutamme Äiti Maalle ja kannustamme toisiamme.

Lisätietoja:

Kuvaaja tuntematon
Kuvaaja tuntematon

9.5.2020 Täydenkuun shamanistinen äänimatka

Tampere, Hanna Ojasen (Luova Polku) kanssa

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hoitavasta shamanistisesta äänimatkasta sekä vahvistamaan yhteyttäsi Kuun voimaan ja sen sykleihin. Anna äänen koskettaa ja matkaa kanssamme ajan ja paikan tuolle puolen. Tilaisuudessa soivat noitarummut ja ihmisen ääni luoden yhdessä äänimaailman, joka resonoi kehossa ja syvällä mielessä, antaen uutta voimaa ja mahdollisuuden vapautua kehon ja mielen henkisistä lukoista.

Lisätietja:

26.-28.6.2020 Shamanistisen polun perusteet, Tampere

Shamaanin polku on ikiaikainen ja vanhinta ihmisen harjoittamaa henkistä perinnettä. Sen perusta on animismissa, näkemyksessä että kaikki on elossa ja kaikella on sielu. Keskeistä shamanistisella polulla on yhteistyö henkien kanssa ja sielun matkat toisiin todellisuuksiin.

Tämä kurssi on käytännöläheinen ja kokemuksellinen syväsukellus shamaaniuden maailmaan. Viikonlopun aikana tarkastelemme shamanistista maailmankuvaa, erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia.

Työskentelemme luodaksemme syvempää yhteyttä Luontoon, toimiaksemme välittäjinä ja parantajina, luodaksemme tasapainoa ja löytääksemme ratkaisuja ongelmiin.

Livätietoja: